Пародия на „битката за дясното“ се появи в YouTube

Пародия на „битката за дясното“ се появи в YouTube
Бившият президент на България Петър Стоянов е изобразен като Брут, който „довършва“ Цезар. Снимка: Кадър от YouTube
A A+ A++ A

Видеопародия, описваща кризата в „Синята коалиция“ и битките за наследството в дясното пространство като историята на Юлий Цезар, се появи в YouTube.

Авторът на клипa (http://www.youtube.com/watch?v=_tHPSrPmOEQ&feature=player_embedded) e същият като на пародията, станала известна като „Я не архар, дорогой“, в който Сергей Станишев и Георги Първанов се дуелират.

Сред героите на новата пародия са бившият лидер на СДС Мартин Димитров (в ролята на Цезар), лидерът на ДСБ Иван Костов (Помпей) и бившият президент на България Петър Стоянов (Брут).

Премиерът Бойко Борисов е в ролята на водач на варварите, Меглена Кунева – Клеопатра, а преминалият от ДСБ в партията на Кунева Прошко Прошков – Марк Антоний. За кратко се появява и шоуменът Слави Трифонов, наблюдавайки „Клеопатра“, докато се къпе.

Авторът на клипчето, озаглавено „И ти ли, Петре?“, описва творбата си като „пародиен видеопоглед за процесите в дясното пространство, преувеличени и изопачени през призмата на карикатурата“.

#Георги Първанов #Сергей Станишев #Бойко Борисов #Прошко Прошков #Меглена Кунева #Петър Стоянов #Иван Костов #Мартин Димитров #YouTube #клип #видеопародия #пародия #ДСБ #СДС #„Синята коалиция“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"