Федерер: Харесвам играта на Григор, много тенисисти гледат точно него

Федерер: Харесвам играта на Григор, много тенисисти гледат точно него
Източник: TennisKafe
A A+ A++ A

Секунди след класирането си за финала на Аустрелиън Оупън Роджър Федерер похвали Григор Димитров. Двамата може да играят мача за титлата, но първо хасковлията ще трябва да се справи с Рафаел Надал на 1/2 финала утре, предаде Sporta.bg.

"Григор показва чудесна игра и завършен стил. Може да комбинира различни инструменти от арсенала си. Ще е той или Рафа. Колкото до Григор, харесва ми играта му. Много тенисисти гледат точно него. Не мислех, че ще е толкова постоянен на този турнир", заяви Федерер.

„Уверен е и играе със самочувствие. Гледам го от дълго време. Имаше проблеми и се радвам, че ги преодоля. Направил е следващата стъпка в кариерата си, след като победи силни тенисисти“, каза още швейцарецът.

„Ще играя на максимума тук в Австралия и ако не мога да ходя в следващите пет месеца, ще съм ок с това. Рафа е най-голямото предизвикателство. Кортът тук позволява нападателна игра. Сигурно съм най-големият му фен. Правили сме епични мачове пред години. Ще е невероятно да играем тук“, сподели Роджър Федерер по повод възможността Рафаел Надал да е неговият съперник в спора за титлата. 

#Роджър Федерер #Григор Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"