Забраниха песни на Мадона в Тексас заради Тръмп и Белия дом

Забраниха песни на Мадона в Тексас заради Тръмп и Белия дом
Източник: "Говори с Вихра"
A A+ A++ A

Радио HITS 105 в Тексас, САЩ изиска спирането на излъчване на песни на Мадона заради речта й на „Женския марш“, съобщи The Independent, пише 24 часа.

Музиката на Мадона е извадена от плейлиста на радиото за неопределено време. Поп иконата изнесе реч пред близо 500 000 души по време на женското шествие, когато каза, че е ядосана от избора на президент и доста се замисля над взривяването на Белия дом. Генералният мениджър на HITS 105 коментира, че „свалянето на песните на Мадона не е въпрос на политически убеждения, а проява на патриотизъм“.

Феновете на легендарната изпълнителка възроптаха срещу радиото в социалните мрежи. Те обвиняват ръководителите му в опит да съберат повече публично внимание отново благодарение на Мадона. „Бъркате патриотизма със заслепяване, фанатизъм и театралничене“, коментира един от последователите на кралицата на поп музиката. Изявлението на Мадона бе обект на множество критики, като дори бившият председател на Камарата на представителите Нют Гингрич заяви, че „тя трябва да бъде арестувана“.

Поп иконата обаче настоя, че думите й са извадени от контекста, като тя се е изразила метафорично. И написа в един от социалните си профили: „Не съм жесток човек и не насърчавам насилието. Важно е хората да чуят и разберат речта ми в нейната цялост".

#Тексас #Мадона #шествие #феновете

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »