Лиляна Павлова: Радев угоди на Нинова за датата на изборите

Лиляна Павлова: Радев угоди на Нинова за датата на изборите
БГНЕС
A A+ A++ A

За датата за изборите – видимо се угоди на г-жа Нинова и БСП да бъде на 26 март. Щом е такава преценката, няма какво да коментирам. Това каза на брифинг след последното правителствено заседание в Министерския съвет министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка Лиляна Павлова, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Пожелавам успех на проф. Огнян Герджиков, на целия служебен кабинет също. Надявам се да работят в духа на приемственост и спокойствието. Надявам се да организират честни и прозрачни избори. Пожелавам на всички успех. Конкретните определени за министри няма да коментирам днес. Ще коментирам тогава, когато предадем и официално встъпят в длъжност“, коментира Павлова.

Тя посочи, че хората са тези, които трябва да оценят това, което е постигнато. „Дадохме и ще дадем отделно своя отчет. Вярвам, че това което изпълнихме за двете години, изпълни и реализира целите, които си бяхме поставили в рамките на отделните политики. Оттам нататък оценките трябва да ги дават други“, каза още Лиляна Павлова.

#Лиляна Павлова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"