Григор след победата в Австралия: Очаквам да е много трудно на полуфинала

Григор след победата в Австралия: Очаквам да е много трудно на полуфинала
Източник: Канал 3
A A+ A++ A

"Много съм радостен, че ще мога да продължа играя пред тази страхотна публика." Това каза Григор Димитров, след като победи 6:3, 6:2, 6:4 11-ия в света Давид Гофен (Бел) и за първи път се класира за полуфиналите в откритото по тенис на Австралия, пише 24 часа.

"След третия кръг в турнира няма лесни съперници, така че очаквам много труден мач на полуфинала, без значение дали играя с Раонич или Надал. Последните две години бяха много тежки за мен, но ми позволиха да науча много неща за себе си. С треньора ми успяхме да изчистим някои неща в играта ми. Направихме я по-опрестена и това дава резултати", добави Димитров.

Запитан за популярния клип, в който с Роджър Федерер и Томи Хаас пеят парче на "Чикаго" и дали рекордьорът по титли от "Големият шлем" е поискал разрешение, преди да го сподели с всичките си фенове, българинът отвърна: „Абсолютно не. Лежах си, гледах си телевизия, когато получих известие, че Роджър Федерер е публикувал нещо и аз съм отбелязан там. Молех се да не е това, после го отворих и… „Благодаря, човече."


#Григор Димитров #резултати

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"