Белгийски сайт: Гофен няма шанс срещу сексимвола Григор

Белгийски сайт: Гофен няма шанс срещу сексимвола Григор
Източник: TennisKafe
A A+ A++ A

Григор Димитров тази нощ ще играе исторически мач с Давид Гофен за място на 1/2 финалите на Аустрелиън Оупън. В родината на белгиеца медиите представиха Гришо не само като съперник на Гофен, а и като плейбой, предаде Sporta.bg. 

"Гофен срещу бившия на Мария Шарапова и Серина Уилямс", гласи заглавието на nieuwsblad.be.

В материала сайтът представя Григор е пълна светлина от към тенис качества, но също и това, че е голям женкар. Медията разкрива на своите читатели за връзката в миналото на Григор и Серина, а след това и за 18-месечния романс на хасковлията с Маша. "Винаги се опитвам да се наслаждавам на нещата, защото съм купонджия", припомнят изказване на Григор. В анализа за Григор се споменава, че той обича да пътува и по време на връзката си с Шарапова е прекарвал доста време в Лос Анджелис. Медията се възхищава и на новата половинка на Димитров - Никол Шерцингер. Според тях сексапилната певица прави спортистите шампион, давайки пример с Люис Хамилтън.

Освен всичко друго nieuwsblad.be пише, че Гофен няма голям шанс срещу родния ни ас, тъй като в трите мача досега Гришо е печелил винаги. 

Букмейкърите също смятат, че Димитров ще спечели, давайки му предимство. Bet365 дава ставка от 1.50 за победа на Гришо и 2.62 за успех на белгиеца.

#Давид Гофен #Гришо #Аустрелиън Оупън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"