Братът на Хъдсън гневен в Instagram: Време е Пит да се изнесе от дома ми (ВИДЕО)

Братът на Хъдсън гневен в Instagram: Време е Пит да се изнесе от дома ми (ВИДЕО)
Източник: ViewSofia.com
A A+ A++ A

Оливър, братът на актрисата Кейт Хъдсън, защити сестра си след обвиненията на клюкарските медии, че блондинката е любовница на холивудската звезда Брад Пит, предаде Дарик.

Оливър качи в Instagram корица на списание със снимка на Брад Пит и Кейт Хъдсън и заглавие „Става сериозно! Брад продължи напред! Кейт не може да си държи ръцете далече от него!".

В отговор на спекулациите на списанието по адрес на сестра му и Брад Пит Оливър Хъдсън написа: „Да, вкъщи е същински ад! Той е много разхвърлян. Пие направо от бутилката и не затваря вратата, когато е в тоалетната. И всичко това в МОЯТА къща! Брад настоява децата ми да го наричат чичо Би. Освен това загуби най-малкото ми дете на кея в Санта Моника. Майка ми постоянно флиртува с него! Дори носи от онези специални нощници. Виждал съм я и в 3 през нощта! Нещата не вървят добре... така че, Брад Пит, време да се изнесеш, човече. Искам си живота обратно".

Публикацията на Оливър Хъдсън идва след множество упорити слухове, разпространявани от таблоидите, че сестра му - актрисата Кейт Хъдсън, е новата жена до Брад Пит и дори очаква дете от него.

Брад Пит и Анджелина Джоли обявиха, че се развеждат през септември 2016 г. Оттогава медиите свързват актьора с редица красавици от света на шоубизнеса. Френската актриса Марион Котияр беше първата, обвинена в любовна афера с Пит. Оказа се обаче, Котияр има стабилна връзка с приятеля си Гийом Кане и дори очаква дете от него.

(ВИДЕО)

#Кейт Хъдсън #Брад Пит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"