Нова версия за смъртта на стрелеца от "Тракия": След катастрофата бил блъснат от друга кола

Нова версия за смъртта на стрелеца от "Тракия": След катастрофата бил блъснат от друга кола
Източник: www.kvorum-silistra.info
A A+ A++ A

Полицията в Сливен търси свидетели на пътното произшествие на магистрала „Тракия”, при което загина 36-годишният Деян Г. от Ямбол, пише Труд.

Според първоначалните данни на 23 януари в 5,48 ч. мъжът се блъснал с автомобила си „Хонда сивик” в мантинелата на магистралата в района на сливенското градче Кермен. За катастрофата е подаден сигнал на тел.112 от пътуващи. Те забелязали мъртвото тяло на платното, но не са били очевидци на пътното произшествие.

Една от версиите на полицията бе, че при удара шофьорът е изхвърчал от колата си. По-късно се появила хипотезата, че след сблъсъка шофьорът е излязъл от автомобила си навън и там е бил блъснат от друго моторно превозно средство. В подкрепа на това предположение били откритите по тялото травматични увреждания.

Половин час преди фаталното пътно произшествие Деян ходил до блока в Ямбол, където живеела бившата му съпруга въпреки наложената му ограничителна заповед да не се доближава до нея и жилището й на определено разстояние. Започнал да блъска по вратата. Жената извикала полиция. При появата на патрулката мъжът произвел изстрели с неуточнено и досега оръжие. След това се качил в колата си и натиснал газта. Гонката продължила до пътния възел на автомагистралата, по която Деян поел.

В този район свършвала територията на ОД на МВР-Ямбол затова полицаите подали сигнал за стрелеца-беглец на колегите си в съседните Сливен и Стара Загора. Минути по-късно било получено съобщението за пътното произшествие с фаталния край. В Ямбол е образувано досъдебно производство за стрелбата срещу служители на реда и нарушената ограничителна заповед. В Сливен – за катастрофата.

#Сливен #Стара Загора #Тракия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"