Зам.-председателят на ЕНП пожела победа на ГЕРБ и Борисов на предстоящите избори

Зам.-председателят на ЕНП пожела победа на ГЕРБ и Борисов на предстоящите избори
Източник: Vesti.com
A A+ A++ A

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с генералния секретар на Европейската народна партия (ЕНП) Антонио Лопес в Брюксел, пише 24 часа.

Работната визита на Цветанов в белгийската столица е в рамките на участието му в Парламентарната асамблея на ЕНП, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ. Зам.-председателят на ГЕРБ и Антонио Лопес обсъдиха вътрешнополитическата ситуация в България. Цветан Цветанов изрази позиция, че ЕНП трябва да заема по-активни позиции относно реалните политики, провеждани от партиите-членки, каквато е ГЕРБ.

Според него единственият ефективен начин за противодействие на фалшивите новини и популизма, обзели Европа, е изтъкването на резултатите с дългосрочен ефект. От своя страна, генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес изрази пълната си подкрепа за ГЕРБ и премиера в оставка Бойко Борисов. Лопес предаде специални поздрави на Борисов с пожелание за категорична победа на предстоящите избори.

Цветан Цветанов и Антонио Лопес поеха ангажимент да проведат работна среща и по време на Конгреса на Испанската народна партия, който ще се проведе през февруари. Тогава зам.-председателят на ГЕРБ и Лопес ще обсъдят подробно и в детайли подготовката на ГЕРБ за предсрочните парламентарни избори.


#Цветан Цветанов #ЕНП #ГЕРБ #Антонио Лопес

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »