Данаилов: Президентската кампания беше генерална репетиция за БСП

Данаилов: Президентската кампания беше генерална репетиция за БСП
Източник: Разкрития
A A+ A++ A

Кампанията за президент беше генерална репетиция за БСП. Важното - представлението, премиерата предстои. Това ме интересува най-много - какво от тук нататък ще се направи, за да имаме едно достойно представителство. Това коментира в ефира на БТВ депутатът от БСП Стефан Данаилов, пише 24 часа.

Любопитно било какъв кабинет ще състави новият президент Румен Радев. "Истината е, че ние нямаме никакви предложения. Този кабинет е ясно, че не трябва да е тясно свързан с БСП", каза Данаилов. Радев не е търсил мненение за състаавянето на кабинета от БСП. Не е поискал и съвет от Стефан Данаилов. "Аз давам съвети на хора, които ме потърсят. Значи той няма нужда от мои съвети. Бих могъл да дам разумно решение, ако има нужда. Все още питая бащински чувства към този човек", каза депутатът.

Според него реакцията в пленарна зала по време на речта на Радев била въпрос на политическа култура. "Колкото и да ти е неприятно в такъв момент, стоиш и да слушаш. Все едно да отидеш на театър и да започнеш да шумиш. Повечето хора в залата не харесват Радев. Само че той не беше готов за подобна реакция, не са му казали как да действа:, коментира той. Според него Борисов не е трябвало да подава оставка, направил го, защото не успял да приеме загубата. Аз мисля, че са крайни ръководителите на двете структури с изказванията си - "Никога с ГЕРБ, никога с БСП". Ако правим непрекъснато кампании и нови парламенти - Горката България! От тази гледна точка, аз ги съветвам да бъдем малко по-кротки в отношенията си, добави Данаилов. Той разказа, че е получил покана за церемонията на по всъпване в длъжност на новия президент.

"Подписана от двамата президенти.Аз за пет години не получих друга такава покана", каза той. По новите уставни промени, аз имам право да се кандидатирам, вашата телевизия спомена, че нямам. Аз съм 10 години депутат. Така коментира той предложението на лидера на партията за максимален депутатски мандат от 12 години. Може би все още има нужда от моето присъствие в парламента. Трябва да има някой човек, който да укротява страстите, добави Данаилов.



#БСП #Стефан Данаилов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници