Меси категоричен: Оставам в "Барселона" докато ме искат

Меси категоричен: Оставам в "Барселона" докато ме искат
Източник: Sporta.bg
A A+ A++ A

"Ще бъда част от "Барселона", докато съм желан в отбора", сподели аржентинската мегазвезда Лионел Меси пред британските медии, цитирани от "Гонг", цитиран от 24 часа.

Меси е благодарен на клуба за всичко и не смята да го напуска, докато имат нужда от него. „Това, което ме мотивира, е да печеля титли за моя отбор и за моята страна. Затова никога не гледам назад. Мога да погледна към това какво съм спечелил само и единствено, когато прекратя кариерата си. Аз съм амбициран да спечеля още много отличия. Концентрирам съм върху мачовете, които ми предстоят и искам да спечеля още трофеи още този сезон“, добавя футболната звезда. Меси признава постиженията на Роналдо като достойни за уважение.

Аржентинецът разкрива още, че не умее да губи и пораженията му оказват влияние за дълъг период от време. „Най-доброто решение в моя живот бе да приема предложението на "Барселона" и да стана част от Ла Масия. Франк Рийкард ми даде възможността да дебютирам за първия отбор. Той ми даде първата възможност в моята кариера. С него започна всичко за мен в "Барса“, каза още Лионел Меси. 


#Барселона #Лионел Меси #футболната

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници