Боливудска суперзвезда оправдан за убийство на антилопи

Боливудска суперзвезда оправдан за убийство на антилопи
Twitter
A A+ A++ A

Актьорът Салман Хан, който е суперзвезда на Боливуд, беше оправдан по дело за убийство на защитени антилопи преди 18 години, информират "Асошиейтед прес" и БТА.

Салман Хан беше обвинен за незаконно притежание и използване на нерегистрирано оръжие в лова на черни антилопи в северозападния щат Раджастан през 1998 г. 

Съдът в гр. Джодпур прекрати делото по липса на доказателства. Ако беше признат за виновен, актьорът можеше да бъде осъден на до седем години затвор. 

Срещу Салман Хан са завеждани още две дела за незаконен лов на газели и антилопи. Той прекара няколко дни в затвора през 2007 г., преди да бъде освободен под гаранция.

Миналата година апелативният съд в Мумбай отхвърли петгодишната присъда на популярния актьор по дело за шофиране в нетрезво състояние и предизвикване на инцидент със смъртен случай през 2002 г. 

Салман Хан, който е на 51 години, е участвал в повече от 90 индийски филма. Смятан за една от най-големите суперзвезди на Боливуд, но репутацията му е на безразсъден и арогантен човек.

#актьор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »