Ексшефът на разузнаването: Целенасочено вадят думите на Тръмп от контекста

Ексшефът на разузнаването: Целенасочено вадят думите на Тръмп от контекста
Източник: News.bg
A A+ A++ A

През последните дни и седмици много анализатори и у нас, и в чужбина се опитват да ни внушат, че промените, които настъпват и в България, и в Щатите, и в Европа са толкова грандиозни, че биха могли да бъдат свързани с някакви катаклизми, но аз не очаквам нищо такова. Думите на Доналд Тръмп целенасочено се вадят от контекста. Това коментира пред БНР бившият шеф на Националната разузнавателна служба ген. Димо Гяуров, пише Труд.

Той допълни, че не вижда основания за притеснения, защото всички са за едни радикални промени в Европейския съюз, по отношение на политиката на ЕС към бежанците, както и по отношение на икономическата политика, и по отношение на множество други аспекти на дейността на ЕС.

„Относно промяната във върха на американската администрация не виждам кой знае колко страшно, въпреки че мнозина коментатори напоследък виждат опасност по отношение и на НАТО, и на ЕС в начинанията или поне заявките, които прави новият американски президент. Даже ми се струва, че част от думите му целенасочено се вадят извън контекста, коментират се само отделни фрагменти от негови изяви. Бих казал, че аз съм съгласен с огромна част от неговите заявки“, каза още Гяуров.

#Доналд Тръмп #ЕС #Димо Гяуров #бежанците #НАТО

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"