Борисов: Съвестта ми е чиста, не съм си позволявал никакви репресии

Борисов: Съвестта ми е чиста, не съм си позволявал никакви репресии
Източник: Скандално
A A+ A++ A

Плевнелиев имаше много успешен мандат. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов по време на 11-ата годишна среща на бизнеса с правителството „Накъде тръгва България”, предаде БНТ.

„След казаното от президента, най-логичният въпрос е защо дадохме оставка”, заяви премиерът след като преди него изказване направи президентът Росен Плевнелиев. „Има една дума - морал. Така постъпи и Дейвид Камерън, той беше убеден, че Брекзит не трябва да успее и че е лошо за Великобритания. Сега една година след това, няма никакво движение по посока Брекзит. Но той постъпи морално. Така постъпи и Ренци в Италия”, заяви Борисов.

„Моята съвест е 100% чиста, картички не пращам аз, освен личния ти SMS за Нова година, който ти пратих. Никога не съм ползвал репресия в целия си съзнателен живот. Колегите ми ме обвиняват, че съм мек и благ. Да, ползвал съм репресия, когато трябваше да махна 3-те посредника за газ”, заяви Борисов във връзка с изказване на собственика на „Икономедиа” Иво Прокопиев.

„Свикнали сме в България като кажем Америка, значи нещо е единно. Най-малко това виждам в САЩ в момента. Още не е встъпил новият президент и среща протести и изключителна атака. Няма да бъде лесно. Още повече някои от политиките, които има са в разрез с това, което досега сме мислили в Европа, че е правилно”, смята Борисов.

#Бойко Борисов #България #Росен Плевнелиев #Америка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »