Кой ще поеме ръководството на АБВ?

Кой ще поеме ръководството на АБВ?
Sega.bg
A A+ A++ A

Политическа партия АБВ се събира днес на конгрес в зала 1 на НДК под мотото "Промяната започва от нас". На него се очаква да бъде избрано ново ръководство, след като в края на миналата година основателят и досегашен лидер Георги Първанов и неговите заместници Румен Петков и Ивайло Калфин решиха да се оттеглят от постовете си.

Номинирани за поста на Първанов от структурите в цялата страна са Константин Проданов, финансов експерт на АБВ, Николай Илчев, председател на общинската структура на АБВ във Велико Търново, Ивайло Калфин, Мариана Тодорова, Марин Киров, председател на правния съвет на партията, Владо Маринов, председател на АБВ в Пловдив, Румен Петков, Георги Първанов, Трендафил Величков, член на Изпълнителното бюро на АБВ и говорител на партията, пише iNews.bg.

Заедно с важния избор представителите на АБВ ще трябва да обсъдят и предстоящото си участие на предсрочните парламентарни избори. Амбициите им са за промяна на начина, по който се реализират политиките. На Конгреса ще бъде обсъдена алтернативна програма за управлението на държавата, направена на базата на експертен анализ, обясни преди няколко дни говорителят на АБВ Трендафил Величков.

 

#АБВ #Георги Първанов #Румен Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »