Спортното министерство не може да предложи алтернатива на зала "Армеец"

Спортното министерство не може да предложи алтернатива на зала "Армеец"
http://www.nsa.bg
A A+ A++ A

Спортният министър в оставка Красен Кралев заяви, че няма зала, която ведомството да предостави на волейболния клуб на ЦСКА. Преди седмица София Тех Парк официално затвори спортното съоръжение "Армеец" с мотивa, че е опасно за здравето на децата. Кралев се ангажира да проведе разговор с министерството на икономиката, чрез който казусът да бъде разрешен, съобщава БТВ.

„Тази зала не е наша собственост. Това са взаимоотношения между собственик и наемател. Съоръжението е опасно за експлоатация и трябва да се намери място, където младите волейболисти на ЦСКА да тренират. Министерството на спорта не е страна в случая и нямаме зали, които да предложим. Можем единствено чисто морално да подкрепяме г-н Попов и клуба", каза той.

Спортният министър присъства на официалното награждаване за най-добър млад спортист на България за 2016 г. в събота (14 януари). Победител в класацията е плувецът Антъни Иванов, който бе награден лично от Кралев. 

"Много съм щастлив, че имаме толкова талантливи и млади спортисти. Виждам, че отглеждаме едно поколение на качествено различни състезатели, включително образовани, интелигентни, с великолепно поведение. Хора, които могат да представят достойно България във всяко едно отношение. Гордея се с техните постижения", допълни той.

#Красен Кралев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"