Капка хванала Волен с Деница Гаджева

Капка хванала Волен с Деница Гаджева
A A+ A++ A

Съпругата на лидера на „Атака“ Капка Сидерова хванала Волен Сидеров да й изневерява с депутата от партията Деница Гаджева.

Това заяви във вторник сутринта по bTV независимият депутат, напуснал „Атака“, Камен Петков, който каза още в понеделник, че Сидеров и Гаджева са заедно, въпреки че го отричат.

„Не виждам какво лошо има Волен да излезе и да каже: на 4-5 уискита се харесахме с Деница, да излезе и да каже мъжки: влюбих се, живея с нея, купих й апартамент и кола, мога да си го позволя. Многократно съм казвал, че той е имал силни жени до себе си, които са го дърпали за ушите и са му помагали. Сега Деница е жената, която го подкрепя“, коментира Петков.

По думите му Капка Сидерова разбрала за аферата на Волен с Деница Гаджева, след като ги е видяла в столичен хотел. Шофьорът на Сидеров й казал, че е там.

„Отива и ги заварва да интимничат. Бяха ги снимали и на морето“, разказа още Петков.

Самата Деница Гаджева вчера попаде оставка от ръководството на „Атака“ и отрече да е имала връзка с лидера на партията Волен Сидеров.

„Доколкото знам, Деница е била ученическата любов на Митко Стоянов, дори са я били гласили за снаха. Докато бях в групата, тя не блестеше с кой знае какво добро финансово състояние. След като се хванаха с Волен, тя бързо смени колата“, разкри сега независимият депутат.

„Много кадърни хора, не успели да се реализират в живота, са имали добри мениджъри. Капка имаше способностите на добър мениджър – тя беше моторът, който движеше. Да видим как ще се справи партията оттук нататък. Според мен в крайна сметка изборите ги вземаше Капка“, допълни Петков картината на отношенията между Волен Сидеров и съпругата му.

Той каза още, че миналия понеделник седмина депутати от Атака „тръгнали“ да искат оставката на Сидеров, но на по-късен етап петима се огънали и само двама станали и „имали достойнството да кажат за какво са отишли“. Това са били Димитър Стоянов и Борислав Стоянов.

„Ако Волен разбере какво мислят повечето от хората му за него, ще трябва да се обеси“, заяви депутатът.

„Според мен ще има още напуснали депутати. Самата партия се обезличи. Волен категорично не го уважават в групата, а загуби ли лидер уважение, няма накъде. Капка беше човекът, който с всеки един от нас, след като Сидеров ни е нагрубявал по един или друг начин, сядаше да ни убеждава, че той е по-емоционален. Тя беше дипломатът“, каза още Камен Петков.

За раздялата на Волен Сидеров със съпругата му Капка се заговори още през пролетта. Официалното потвърждение обаче дойде в събота от устата на сина й Димитър Стоянов в студиото на предаването „Тази събота“, напомня бТВ.

Ден по-късно чрез партийния вестник самият Сидеров публично призна, че е в развод с партньорката си.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"