В Търговище са спасявали бедстващи и закъсали цяла нощ

В Търговище са спасявали бедстващи и закъсали цяла нощ
http://kanal3.bg/
A A+ A++ A

Бедстващи и закъсали вадихме цяла нощ, каза пред Радио „Фокус“- Шумен Светлин Бонев, областен управител на Търговище. Той посочи, че през нощта заради усложняване на обстановката е била затворена за движение третокласната пътна мрежа в областта.

Светлин Бонев заяви, че е имало фирмени автобуси, превозвали работници, които не са се съобразили с ограничението и са закъсали именно по трети клас пътища. Двата случая са от Омуртажко. Микробус с два автомобила е закъсал на разклона за село Красноселци, 23 души с тежка верижна машина на община Омуртаг са били евакуирани и настанени да пренощуват в хотел и пансион в Омуртаг. Друг автобус на фирма е закъсал снощи до село Илийно.

"Областно пътно управление отклони машина, за да ги изтегли на главния път, те са отказали, с два малки трактори с гребла са се опитали да стигнат до село Стеврек, по пътя за село Глашатай закъсват и вече две машини на Пътното отиват да ги извадят и да ги съпроводят до Стеврек, шофьор с 20 души са били в опасност да останат да нощуват“, каза Светлин Бонев. Той посочи, че е имало закъсал автомобил и в село Здравец.

#закъсали #бедстващи #Търговище

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"