Нестандартен секс вкара мъж от Сандански в спешното с фрактура на пениса

Нестандартен секс вкара мъж от Сандански в спешното с фрактура на пениса
Източник: News.bg
A A+ A++ A

50-годишен мъж от Сандански е приет по спешност за оперативно лечение в урология на благоевградската болница, след като получил фрактура на пениса по време на бурен секс, пише 24 часа.

Нелепият инцидент станал завчера. Мъжът въпреки ужасната болка запазил самообладание, но от срам и страх от случилото се тръгнал от Сандански с личен автомобил и потърсил лекарска помощ в Благоевград, съобщава struma.bg. След преглед е установено, че се касае за сериозно нараняване на половия член, тестисите му били също силно болезнени и отекли.

„Мъжкият полов член няма кост, но също може да се счупи при силна ерекция, когато се прегъне или притисне силно. Изведнъж се чува изхрущяване /изпукване/ и силна нетърпима болка като забиване в кост”, поясниха медиците. Опасното в такива случаи е, че от болката пострадалият може да колабира. Статистиката сочи, че такива наранявания са рядкост.

В столичния институт „Пирогов“ постъпват мъже от региона не повече от веднъж годишно. Преди година такъв случай имаше и с 36-годишен от Гоце Делчев. Тази контузия е опасна и изисква бърза и адекватна лекарска намеса. Възстановителният период е около 3 месеца.


#Сандански #болница #кост

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »