Защитеният свидетел по делото срещу Перата се отказа от показанията си

Защитеният свидетел по делото срещу Перата се отказа от показанията си
E-BURGAS
A A+ A++ A

Обрат по делото срещу Петър Низамов - Перата за връзването на мигранти със свински опашки. Защитеният свидетел по делото се отказа от показанията си, пише Нова телевизия.

При повторния разпит пред състав на Районния съд в Бургас свидетелят е заявил, че не Низамов, а мъж от Поморие е вързал ръцете на тримата афганистанци със свински опашки.

Стана ясно още, че експертите не могат да докажат категорично кой е човекът от клипа, който слага кабелните превръзки на мигрантите. Затова защитата на подсъдимия изиска повторна експертиза. Самият Низамов заплаши журналистите със съд, защото по думите му бил несправедливо обвинен от  медиите.

„Защитения свидетел се отказа от показанията си, защото явно е бил бит и тормозен в полицията,за да каже някакви лъжи.В момента два пъти го разпитват анонимно по време на съдебния процес и не пред мен, а в полицията и два пъти казва, че не съм аз човека. Аз качих записа, да проблем ли е с това и вие ме обвинихте защото съм го качил и казахте че аз съм и сега ще бъдете съдени и си гответе джоба,защото след като влезе в сила, оправдателната присъда в сила за вас ще дойде време да сте обвиняеми,подсъдими в дело за клевета”, обясни обвиняемият Петър Низамов. 

#дело #Петър Низамов #свидетел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »