Семейство с малко дете закъса с кола край Карнобат. Изпратиха спасителни екипи

Семейство с малко дете закъса с кола край Карнобат. Изпратиха спасителни екипи
Източник: БНР
A A+ A++ A

Достъпът до Бургас е блокиран от север и запад след като бяха затворени магистрала "Тракия" в участъка от Карнобат до морето и пътят от Петолъчката, пише 24 часа.

От север също не може да се стигне до града след като движението бе спряно и по пътя за Варна, а Айтоският и Дюленски проход затвориха. Обходния машрут за Слънчев бряг също е невъзможен, тъй като бе затворен участъка от Ахелой до Каблешково. От запад до Бургас се стига само през Средец, но и там се минава при зимни условия, а до следобяд се очаква да натрупа много и пътят да стане трудно проходим. Отворено за движение е само шосето към Созопол. Семейство с малко дете закъса с кола в преспите край Карнобат и кметът Георги Димитров прати верижна техника да ги издърпа.

"Няма да ги оставим, ще пратя колкото е необходимо техника", заяви карнобатския управник. И призова отново хората да се въздържат от пътуване, тъй като видимистта е колкото до капака на колата. В Руен пък върнаха по домовете всички общински служители и учители, които са на работа в Айтос. На сутринта бяха извозвани с джипове, но кметът Исмаил Осман прецени, че е рисковано да останат до вечерта в съседния град, тъй като може да натрупа големи преспи и пътищата да станат непроходими. Снежната покривка в Руен е 20 см.


 

#Бургас #Тракия #техника

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »