С мемориална служба изпратиха Кари Фишър и Деби Рейнолдс

С мемориална служба изпратиха Кари Фишър и Деби Рейнолдс
Източник: Обекти
A A+ A++ A

Семейство и приятели присъстваха на частната мемориална служба в памет на холивудските актриси Кари Фишър и нейната майка Деби Рейнолдс в Бевърли Хилс, предаде БТА.

Актьорите Мерил Стрийп, Елън Бъркин и Ед Бегли младши бяха сред гостите, а от членовете на семейството бяха забелязани дъщерята на Кари Фишър - Били Лурд, и нейният баща Брайън Лурд, който беше партньор на покойната актриса през 90-те години.

Френският булдог на Кари Фишър – Гари, също беше на мемориалната служба. Станалата популярна с ролята на принцеса Лея от сагата "Междузвездни войни", 60-годишната Кари Фишър почина на 27 декември. Актрисата получи инфаркт по време на полет от Англия, където имаше снимки за третия сезон на британска телевизионна комедия, предаде Нова тв.

Ден по-късно майка й - Деби Рейнолдс, известна с роли в мюзикъли като "Аз пея под дъжда", получи удар и почина на 84 години. Двете ще бъдат погребани заедно в мемориалния парк "Форест лон" в Бърбанк. В памет на актрисите Бродуей ще приглуши светлините си за 1 минута в 19:45 часа.

#Деби Рейнолдс #Бевърли Хилс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници