Няма следи от алкохол в кръвта на шофьорите от гонката в София

Няма следи от алкохол в кръвта на шофьорите от гонката в София
Източник: Fakti.bg
A A+ A++ A

Първи сведения за тежката катастрофа на Околовръстното шосе в София даде един от шофьорите, за които се предполага, че са се състезавали. Припомняме, че две жени са с опасност за живота след верижен инцидент в района на Околовръстния път и бул. „България” в столицата, предаде 24 часа.

Предполага се, че основната причина за инцидента е нелегална гонка. "Вината се знае на кого е, не искам да коментирам. Има си органи, които ще определят кой е виновен", обясни младият водач, чиято алкохолна проба е отрицателна. "Аз карах максимум със 110 км/ч, не повече", добави още той пред бТВ. Говорим за две различни произшествия по едно и също време на едно и също място.

Двете беемвета са се движели с несъобразена скорост. Едното от тях блъска малка кола, в която са пътували двете жени. Те са сериозно пострадали. Няколко секунди по-късно другото БМВ забърсва джип и след това се удря в рекламната табела на бензиностанцията", обясни пред Нова телевизия шефът на "Пътна полиция" комисар Тенчо Тенев.

По думите му шофьорите не са били много разговорливи, но са обяснили, че са карали с малко по-висока скорост. "И двамата нямат алкохол в кръвта. Основната версия е несъобразена скорост", заключи комисар Тенев.


#Околовръстното #Шофьорите #алкохолна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"