Екипи на ДАИ ще следят за нередности по пътищата в цялата страна

Екипи на ДАИ ще следят за нередности по пътищата в цялата страна
Източник: Капитал
A A+ A++ A

Екипи на Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" да следят на място обстановката по пътищата в страната, е поискал премиерът в оставка Бойко Борисов на заседание на Министерския съвет, съобщава правителствената пресслужба, предаде БНТ.

"Специално ДАИ искам да присъства навсякъде, да следят тировете, защото тези безобразия трябва да престанат. Московски да се свърже с превозвачите, да ги предупреди изрично и във всички екипи да се вкарат и ДАИ", пише в стенограмата на правителството. 

Във връзка с обилния снеговалеж премиерът Борисов е изискал Националния щаб за зимната обстановка и всички институции да бъдат изключително активни, да реагират навреме, както и да не допускат навлизане на автомобили в проблемните участъци. Борисов е поискал от министъра на отбрана в оставка Николай Ненчев армията да бъде в готовност с тежки машини, се посочва в стенограмата на Министерския съвет. 

"На място да бъдат областни дирекции, пожарни, пътнопочистваща техника - всичко", заявява премиерът по време на заседанието на МС.

#Автомобилна администрация #Министерския съвет #ДАИ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »