Баща заля сина си с бензин и го подпали

Баща заля сина си с бензин и го подпали
http://www.bgmak.eu
A A+ A++ A

26-годишен мъж от село Отец Кирилово, община Брезово, пострада тежко след като баща му го заля с бензин и го подпали. В момента пострадалият е в болница с тежки изгаряния, а местните хора са шок заради случилото се. По-младите ходили до Пловдив да дават кръв за момчето, съобщи TraficNews, пише iNews.bg.

Драмата се разиграла на 27 декември привечер в дома на семейство Добревски. 50-годишният Никола залял с бензин сина си Иван, който бил легнал да подремне. След това щракнал запалката и го подпалил. За щастие, бързата намеса на майката Величка спасила жертвата от смъртта. Тя свалила част от дрехите и потушила пламъците с одеяло.

Иван е с повече от 30% изгаряния и в момента е с опасност за живота. Има дълбоки травми по лицето, главата, гърба, ръцете и единия крак. Освен това по време на пожара вдишал голямо количество пушек. Има и оток на ларинкса.

Бащата Никола Дожбревски, известен в селото като Кольо Фичето, е арестуван и срещу него е образувано дознание за опит за убийство. Запалването било предшествано от скандал между бащата и сина. Двамата се карали непрекъснато, често се налагала намесата на полицията, за да не се стига до крайности.

#изгаряния #бензин #Брезово

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"