Капка преля чашата на Волен

Капка преля чашата на Волен
Капка Сидерова и синът й Димитър Стоянов постепенно прекъсват всички лични и служебни взаимоотношения с Волен Сидеров. Снимка: 24 часа
A A+ A++ A

Съпругата на лидера на „Атака” Волен Сидеров Капка Сидерова вече не е главен редактор на вестника на партията.

След като в петък евродепутатът Димитър Стоянов поиска оставката на втория си баща Волен Сидеров и беше изключен от партията в неделя, днес майка му престана да заема поста на главен редактор на партийния вестник, съобщи „Би Ти Ви”.

От един месец съседите на семейството не са виждали Капка в кооперацията на улица „Иван Рилски” в София, където живееха с Волен Сидеров.

Според публикации в медиите разривът в семейството на Капка и Волен най-вероятно е настъпил заради интимна връзка на Сидеров с депутата от „Атака” Деница Гаджева.

В понеделник сутринта Гаджева подаде оставка от ръководството на партията, за да „разсее всякакви съмнения относно някакви лични връзки вътре в ръководството, въз основа на които се определят постовете”.

Пред сбора на партия Деница опроверга и друго съмнение, че Сидеров й е купил луксозно жилище с партийни пари.

Апартаментът на Гаджева на стойност 225 000 лева се намира на булевард „Витоша” 23. За него тя твърди, че е купен не с пари от партийната субсидия, а със средства от банков кредит.

#Капка Сидерова #Волен Сидеров #Димитър Стоянов #Деница Гаджева #Атака #евродепутат #лидер #партия #главен редактор #вестник #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"