Прасе оракул предрече победи за Полша и Русия на старта на Евро 2012

Прасе оракул предрече победи за Полша и Русия на старта на Евро 2012
Прасето със свръхестествени способности на име Фунтик избра купичките с храна с националните флагове на Полша и Русия. Снимка: АФП
A A+ A++ A

Полша и Русия ще доминират в двубоите от Група А съответно срещу Гърция и Чехия в откриващите мачове от Евро 2012 на 8 юни, предсказа украинско прасе, сочено за оракул на Европейското първенство.

Прасето със свръхестествени способности на име Фунтик направи предсказанието си в Киев като избра купичките с храна с националните флагове на Полша и Русия, а отбягна тези със знамената на Гърция и Чехия, предава РИА „Новости".

„Днешното предсказание е за победа на Полша и победа на Русия," коментира говорителят на фен зоната.

Не така стоят нещата обаче според порът-гадател Фред, който се подвизава в украинския град Харков.

След като пристигна във фен зоната на стадиона в Харков в лимузина, Фред отвърнал глава от двете купички с храна и за двата мача, което означавало две равенства.

Прасето Фунтик обаче получи подкрепата от полския слон Чита, който предсказа победа за Полша в избор между два пъпеша за хапване в зоопарка в Краков в сряда.

33-годишната слоница Чита е едно от многото животни, които претендират да наследят мистичния оракул на Мондиал 2010 – октоподът Пол.

За повече информация за Европейското първенство по футбол следете страницата ни във „Фейсбук“ - „Евро 2012 - близо до теб“.

#Евро 2012 #Полша #Гърция #Русия #Чехия #прасе #слон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Евро 2012
Последно от Евро 2012

Всички новини от Евро 2012 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"