Интензивен трафик на АМ „Хемус“ посока София

Интензивен трафик на АМ „Хемус“ посока София
Източник: Канал 3
A A+ A++ A

Мъгла се е образувала по автомагистрала „Хемус”, която затруднява видимостта, предаде „Фокус“. Трафикът по магистралата е интензивен. Има образувала се колона от автомобили на 43-ти км от „Хемус” в посока София, преди тунел „Ечемишка”, както и на 34-ти км преди тунел „Витиня”, пише Труд.

Причината е стеснение на пътния участък заради ремонтни дейности. Движението в тунел „Витиня” се осъществява двупосочно само в едната тръба в посока София. Пътната настилка е мокра и хлъзгава.

От 14 ч. до 20 ч., се ограничава движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища, съобщават от АПИ. Целта е повишаване на безопасността при пътуване, увеличаване на пропускателната способност на пътната инфраструктура и спокойно пътуване. Очаква се интензивно движение на входовете на София, по автомагистралите „Тракия“, „Хемус“ и „Струма“ и път I-1 (Е-79) София – Кулата.

Шофьорите трябва да тръгват на път с автомобили подготвени за зимни условия, да карат внимателно и със съобразена скорост, да не предприемат резки маневри и да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на „Пътна полиция“, която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението.

#трафикът #Хемус #София #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници