Италиански певец: Щастлива случайност ми попречи да се кача на руския самолет

Италиански певец: Щастлива случайност ми попречи да се кача на руския самолет
Източник: РИА Новости
A A+ A++ A
Италианският певец Тото Кутуньо разкри, че се е разминал на косъм със смъртта, тъй като и той можел да бъде на 25 декември в катастрофиралия руски самолет. За това разказа самият музикант в профила си във Фейсбук, пише 24 часа.
 
„Новината за самолета, паднал в морето до Сочи, ме разтърси. На борда беше хорът на Червената армия. С тях съм преживял незабравими моменти както в Русия, така и на Фестивала в Сан Ремо през 2013 г. Бяхме станали големи приятели и имахме проекти и за бъдещето...В действителност преди месец се свързаха с мен за същия концерт с тях за края на годината за руските военни части в Сирия. За жалост и ЗА КЪСМЕТ отказах, защото имах друг ангажимент. Съдбата пожела сега да съм тук и да ви разкажа за това. Слава Богу...“, написа Тото Кутуньо. Италианският певец, който живее в Лигурия, изпя на сцената на Фестивала в Сан Ремо през 2013 г. заедно с хора на Червената армия един от най-популярните си хитове „Л'италиано“.
 
Сам или с група Кутуньо е участвал 15 пъти на фестивала и е бил шест пъти втори и един път трети в класацията.През 2013 г. Кутуньо получи награда за кариера и пя на сцената на Фестивала след дълго отъствие заради заболяването си от тумор на простата.Над 100 млн.копия на песните му са продадени в света. Това го прави четвъртият най-продаван италиански певец за всички времена (заедно с Лучано Павароти и след Адриано Челентано, Мина и Пати Право).

#Тото Кутуньо #Сочи #късмет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"