Проститутките по-нетърпеливи за Евро 2012 и от феновете

Проститутките по-нетърпеливи за Евро 2012 и от феновете
20-годишната Юлия, момиче на повикване, чака началото на Евро 2012 с вълнение, защото се надява да спечели достатъчно, за да отиде в колеж следващата година. Снимка: heraldextra.com
A A+ A++ A

Проститутките в Украйна очакват Европейското първенство по футбол с по-голямо нетърпение и от феновете.

Бизнесът с платената любов процъфтява около Евро 2012, като доста от момичетата проучват улиците, баровете и хотелите на четирите града домакини на Евро 2012 за клиенти, предава БГНЕС.

През юни се очаква броят на момичетата на повикване да се увеличи още повече, предвид пристигането на стотици фенове от целия свят.

Експертите обаче предупреждават за сексуално пренасяни болести – 1,1% от населението и една на всеки 10 проститутки са заразени с вируса ХИВ, който предизвиква СПИН.

Близо 1 милион презерватива пък са раздадени на фенове и проститутки като предпазна мярка по време на турнира.

20-годишната Юлия, момиче на повикване, чака началото на Евро 2012 с вълнение и нетърпение. Тя се надява да спечели достатъчно, за да отиде в колеж следващата година, но все пак има безпокойства.

За момента Юлия учи английски език, общува с евентуални клиенти онлайн и си прави нов гардероб от ярки рокли и високи обувки.

Тя планира да печели на ден от около 600 хривни (75 долара) до 900 хривни (115 долара), за да спести пари за колеж, където да учи музика и да стане певица.

Юлия е избягала от бедноста в родния си град, където и двамата й родители са безработни. На 18 става проститутка, защото няма образование, умения и семейство, което да я подкрепя.

Сега печели по около 1250 долара на месец, а на ден има между 2 или 3 клиента - в хотели, апартамент и коли. На фона на средната заплата в Украйна, която е 375 долара, това е солидна сума пари.

„Физически, морално, психически обаче е много тежко. Всеки клиент има нужда от специален подход, трябва да задоволиш всички“, сподели Юлия, която се яви в специален център, за да се тества за сексуално предавани болести.

За повече информация за Европейското първенство по футбол следете страницата ни във „Фейсбук“ - „Евро 2012 - близо до теб“.

#Евро 2012 #Украйна #ХИВ #СПИН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Евро 2012
Последно от Евро 2012

Всички новини от Евро 2012 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"