Двойното самоубийство в Смолян заради две присъди

Двойното самоубийство в Смолян заради две присъди
Криминалистите намерили тефтер, в който Младен бил написал: „Заради две несправедливи присъди си отиват две влюбени сърца“. Снимка: Дарик
A A+ A++ A

33-годишната Гюлшен Сали и 34-годишният Младен Златков са мъжът и жената, които се самоубиха в четвъртък вечерта, скачайки от последния етаж на хотел „Соколица“ в Смолян.

Двамата са живели на семейни начала, а в една от хотелските стаи е открита 10-месечната им дъщеря Мадлен.

Това съобщи на специална пресконференция директорът на Областната дирекция на МВР в родопския град комисар Кирил Хаджихристев, цитиран от „Фокус“.

33-годишната Гюлшен била от Кърджали, а приятелят й от село Диманово, община Неделино.

Младен в момента е излежавал присъда в Трудово-поправително общежитие в Смолян.

През 2011 г. е осъден на 2 г. и 6 месеца затвор за изнасилване на момиче, ненавършило 16 години. Преди това през 2004 г. е осъден условно за блудство с непълнолетно лице.

В четвъртък Младен бил пуснат за 12 часа в домашен отпуск с мотива, че трябва да събере документи за брак и да припознае детето. Той наел стаята в хотела на името на приятелката си.

Комисар Хаджихристев уточни, че от предишен брак мъжът има още 4 деца, едното от които е починало, а Гюлшен – 11-годишно момченце.

Младата жена е паднала от последния етаж на хотела около 18:30 ч. Тялото й е открито от служители на хотела.

Когато на мястото пристигнали полицейските екипи, видели мъж на прозореца на 11 етаж, който викал, че ще се самоубие заради това, че е осъден несправедливо и не е доволен от съдебната система.

В 19:20 минути мъжът скочил въпреки призивите на полицейските служители да не го прави.

Криминалистите намерили тефтер, в който Младен бил написал: „Заради две несправедливи присъди си отиват две влюбени сърца“.

При огледа в стаята, където е била открита 10-месечната Мадлен, е имало само храна. Бебето е здраво и няма наранявания. То е настанено в Широка лъка в Дома за деца без родителска грижа.

Криминалистите обаче все още търсят доказателства, за да се установи със сигурност, че Гюлшен също е скочила сама, а не става въпрос за убийство.

#самоубийство #убийство #Широка лъка #Неделино #Кърджали #Кирил Хаджихристев #МВР #Смолян #хотел „Соколица“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници