„Милан” отчаяно иска Бербо

„Милан” отчаяно иска Бербо
Бербатов беше купен от "Манчестър Юнайтед" за рекордната сума от 30.75 млн. паунда през 2008 г., а днес съдбата му не е ясна. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Нападателят на английския „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов ще бъде основна цел на италианския отбор „Милан” през предстоящия трансферен прозорец.

Това съобщиха италианските медии, цитирани от novinite.com.

„Милан” е в отчайваща нужда от нов нападател, след като стана ясно, че Антонио Касано временно няма да може да играе, заради скорошната му операция на сърцето.

Футболистите на „Челси” Дидие Дрогба и Никола Анелка също бяха спрягани като желани попълнения в италианския тим през последните дни.

Медиите в Италия обаче са на мнение, че вицепрезидентът на „Милан” Адриано Галиани е хвърлил око именно на българската звезда на „Червените дяволи”.

Първоначално италианският отбор може да вземе Бербатов „под наем” и след това да се опита да го купи в края на сезона.

Договорът на Димитър Бербатов с „Манчестър Юнайтед” изтича в края на този сезон, но все още не е подновен. В момента Бербо е четвърти избор за титулярно място в атаката на тима си след Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и Дани Уелбек.

Бербатов дойде на „Олд Трафорд“ през 2008 г. за рекордната за клуба сума от 30.75 милиона паунда.

През последните два месеца активно се спекулира каква ще е съдбата на българския футболист след изтичането на договора му с английския отбор.

Носеха се слухове, че освен от италианския „Милан” Бербатов ще се опитат да купят от турския „Галатасарай” и от френския „Пари Сен Жермен”.

Преди три дни мениджърът на „Манчестър Юнайтед” сър Алекс Фъргюсън обяви, че договорът на българския футболист ще бъде удължен с една година.

Според световните медии обаче Бербатов може съвсем скоро да напусне английския тим.

#Димитър Бербатов #Бербо #нападател #Милан #Пари Сен Жармен #Галатасарай #Манчестър Юнайтед #сър Алекс Фъргюсън #Адриано Галиани #Дидие Дрогба #Никола Анелка #Италия #Олд Трафорд #Червените дяволи #трансферен прозорец #Уейн Рууни #Хавиер Ернандес #Дани Уелбек #Антонио Касано

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници