Пиян друса кока в кафене във Враца посред бял ден

Пиян друса кока в кафене във Враца посред бял ден
Източник: lechenie.bg
A A+ A++ A

Нечувана наглост е проявил мъртво пиян пловдивчанин във Враца вчера, научи BulNews.bg. Посред бял ден той наредил кокаин на маса в кафене и започнал да шмърка. Безочливата проява е станала сутринта в заведение „The Face“ в жилищен комплекс „Дъбника“.

39-годишният С.А. от Пловдив имал тежка вечер и видимо бил прекалил с алкохола и други субстанции. Призори мъжът отишъл на кафе, но решил да продължи купона. Пред погледите на всички клиенти в заведението той извадил дрогата си и започнал да си реди линии, пише 24 часа.

За зла беда едни посетителите на съседна маса били двама полицаи, които в момента не били на смяна. Те веднага се намесили и извикали свои колеги, които да арестуват безочливия пловдичанин. На мястото отишли и дознатели и взели проби от веществото, което се оказало кокаин. С белезници пияният бил откаран в ареста. По неизвестни причини малко по-късно обаче той бил пуснат отново на свобода.

Все още неизтрезнял, наглецът се върнал в същото заведение. Там той повторил непристойната си проява и отново бил задържан от същите полицаи. Този път обаче те не го пуснали и пловдивчанинът преспал зад решетките. По случая е образувано бързо производство, казаха от полицията.

#кокаин #Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"