Звезди на Ботев го удрят на купо, въпреки проблемите в Коматево

Звезди на Ботев го удрят на купо, въпреки проблемите в Коматево
Източник: Sporta.bg
A A+ A++ A

Две от звездите на Ботев - Яя Меледже и Омар Косоко решиха заслужено да разпуснат във вървежен пловдивски бар след края на полусезона. Чернокожите халфове, които изпъкнаха с добра игра за "канарчетата" се забавляваха до ранни зори в доскотеката и цъкаха с език, виждайки отблизо красотата на родните старлетки, предаде Sporta.bg

Меледже и Косоко явно са получили команда "Свободно" от шефа на Ботев Ангел Палийски, защото не се посвениха сами да публикуват фотос от купона в социалните мрежи. от снимката не става видно точно какви напитки употребява диото в бара, но едва ли а минали само на сокчета.

Човек на Sporta.bg предаде от заведението в квартал "Тракия", че Яя и Омар са си тръгнали сами - като са и дошли. Иначе казано - не е имало навити дами, които да правят компания на двамата и извън дискотеката.

Припомняме, че вчера Ботев завърши полусезона с победа над Пирин с 3:2 в Коматево. Единия от головете заби именно Омар Косоко. След срещата шефовете на пловдивчани и треньорът на тима обявиха, че цари неяснота около бъдещето на най-стария футболен клуб у нас. Причината е, че повечето спонсори на Ботев не изпълняват договорните си задължения и касата бие на кухо. 

#Ботев #Омар Косоко #Ангел Палийски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"