Търсят донор на сърце за Рашков, магистратите не го оставят

Търсят донор на сърце за Рашков, магистратите не го оставят
Източник: DarikNews.bg
A A+ A++ A

Кирил Рашков е приет по спешност на 14-и в кардиологията на "Сити клиник" в София. По тази причина той не участва в делото срещу него в пловдивския районен съд, където е обвинен в нападение над журналисти. Адвокатката му Росица Драгинова представи удостоверение, че е настанен в болница, пише 24 часа.

Съдия Веселин Атанасов проведе телефонен разговор със здравното заведение, откъдето потвърдиха, че Рашков е  там. Прокурор Атанас Илиев поиска прекратяване на наказателното производство срещу Цар Киро заради здравословното му състояние, което не позволява той да участва в съдебен процес. За същото настоя и Драгинова. Съдията обаче отказа с аргумента, че преди да се стигне до такова решение трябва да се прочете съдебно-медицинската експертиза в присъствието на Рашков.

Магистратът намекна, че ако се налага, ще проведе следващото съдебно заседание в самата болница. Делото е насрочено за 23 февруари. Синът на Цар Киро Ангел Рашков заяви, че се търсят донори от чужбина за присаждане на сърце на баща му. 


#София #Кирил Рашков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"