Марешки за обвиненията на Златев: Той е самозабравил се олигарх

Марешки за обвиненията на Златев: Той е самозабравил се олигарх
www.dailypress.bg
A A+ A++ A

Вчера Валентин Златев заяви, че Веселин Марешки продава горива на ниски цени, защото над него има политически чадър, пише Нова телевизия. 

"Подозираме, че над Веселин Марешки тегне изключително тежък политически чадър", коментира председателят на Българската петролна и газова асоциация пред депутати.

По думите му Марешки е феномен, който е проблем на българската държава, а не на бранша, защото нито една проверка срещу него не била завършена.

В „Здравей, България” тази сутрин Марешки заяви, че за пореден път Валентин Златев говори глупости по негов адрес. Отрече да има политически чадър над него и обясни, че търгува с трите най-големи вериги у нас.

„Златев е един самозабравил се олигарх, защото влизайки в парламента каза – тези хора, цитирайки нас, ще направят партия и утре ще стоят на вашите места. Това ще бъде крахът на българския политически модел след прехода. Това единственото умно, което каза. Само че в една нормална държава няма как един олигарх да заплашва депутатите, че краят им предстои, защото идват по-нормални хора”, коментира бизнесменът. 

Коментар на депутата от Реформаторския блок Мартин Димитров относно това има ли картел на пазара на горивата у нас гледайте във видеото.

 
 

#Валентин Златев #Веселин Марешки #олигарх

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »