Двама в болница след верижна катастрофа в Бургас

Двама в болница след верижна катастрофа в Бургас
Източник: PressTV
A A+ A++ A

Двама души са пострадали при тежка верижна катастрофа между четири автомобила в Бургас, съобщи говорителят на полицията Цветелина Рандева, пише 24 часа.

Пътният инцидент е станал около 9,45 ч. по бул. "Тодор Александров", в посока к-с "Медне рудник", зад стадион "Черноморец". Ударили са се три леки коли /пежо, мерцедес и хонда/  и камион. Все още причините за инцидента се уточняват. По същото време, но на входа на Морската градина в бургаския к-с "Лазур" е станал друг пътен инцидент, при който лек автомобил блъска 81-годишна пешеходка.

Възрастната жена е откарана в болницата, в момента й се правят изследвания. Тир пък се преобърна на пътя Бургас-Малко Търново, в местността Босна, около 8,55 ч. тази сутрин, съобщават също от полицията. Заради самостоятелната катастрофа, станала най-вероятно на заледен участък, отсечката ще бъде затворена, а движението пренасочено по обходен маршрут. Шофьорът на тира не е пострадал, няма разсипан товар,  уточниха от полицията. Очаква се до няколко часа авариралата машина да бъде изтеглена.

#Цветелина Рандева #Бургас #инцидента

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници