Задържаха съучастник в нападението над германка в берлинското метро (ВИДЕО)

Задържаха съучастник в нападението над германка в берлинското метро (ВИДЕО)
Източник: Fakti.bg
A A+ A++ A

Четири дни, след като полицията разпространи шокиращото видео, на което мигрант бута жена в берлинското метро, един от участниците в случката е заловен от полицията, информира "Билд". Говорителят на прокуратурата в Берлин Мартин Щелтнер заяви, че засега е идентифициран и задържан само единият от тримата мъже от групата. Арестуваният не е мъжът, който бута германката по стълбите.

Засега не са ясни детайли около мъжа - не е установено дали живее в Берлин. Разпитът на арестувания е продължил няколко часа, но той все още не е дал информация, полезна за разследването. Според информация на "Билд" извършителите на хулиганската проява са от Източна Европа.

Шокиращата сцена бе заснета на 27 октомври вечерта в метростанция в Берлин. Камерата, която дава поглед към стълбите на спирката "Херманщрасе", засича в 00:18 млада жена, облечена с черно палто и качулка. Тя слиза по стълбите, а зад нея се приближава млад мъж, която носи бутилка бира в лявата си ръка и цигара в дясната. Непознатият мъж рита момичето в гърба и тя пада по стълбите.

Свидетели на случая са и още трима мъже, които очевидно са свързани с хулиганската проява на бежанеца. След бутането на жената и четиримата от групичката напускат метростанцията необезпокояване. Кадрите са разпространени броени дни след като Германия бе потресена от друго престъпление. 17-годишен афганистанец бе арестуван за изнасилване и убийство на студентка по медицина. Жертвата се оказа дъщеря на служител на Европейската комисия, припомня руското издание. 

През януари т.г. друг мигрант също блъсна в берлинското метро 20-годишна жена, която падна под влак и почина от получените травми.

Тези брутални кадри идват броени дни след като Германия бе потресена от друго престъпление. 17-годишен афганистанец бе арестуван за изнасилване и убийство на студентка по медицина.

(ВИДЕО)

#Берлин #бежанеца #видео #мигрант #жена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »