Обвиниха Гришо в саботаж на Brexit

Обвиниха Гришо в саботаж на Brexit
Източник: Bradva.BG
A A+ A++ A

Григор Димитров бе намесен, без да иска, в британски скандал. Повод е участието на най-добрия български тенисист в турнир №1 в света за професионалисти и аматьори. Мачовете бяха на екзотичния остров Некер, собственост на сър Ричард Брансън, който години наред организира шоуто по двойки. Всеки сезон на “Некер къп” се канят известни хора от спорта и шоубизнеса. Точно милиардерът е причината името на Димитров да се появи в медиите на Острова, пише 24 часа.

Брансън е обвиняван от привържениците на Брекзит, че финансира група около бившия премиер Тони Блеър, която се бори против напускането на Европейския съюз. “Григор, този, който пести от данъци в офширните зони, помага на разни престъпници да блокират Брекзит”, бе един от коментарите в социалната мрежа Twitter. Заради обвиненията към Брансън вече има група, която призовава за бойкот на всички продукти на Virgin, чийто собственик е милиардерът. Според изтекъл във вестниците имейл президентът на Virgin Group бил предложил поне 25 000 паунда на групата срещу Брекзит, но от екипа на сър Брансън отричат да са извършвани плащания.

“Забравете за всичко, свързано с Virgin. Срамно е как Ричард Брансън смята, че може да използва парите си, за да промени демократичния вот на британския народ”, гласи друг коментар. Самият Брансън призна, че много се е забавлявал с Григор на острова и двамата са тренирали поне по два пъти на ден. Милиардерът научил от българската звезда, че 80% от сервиса е правилното подхвърляне на топката. Българинът има таланта да стигне до върха в тениса, написа във фирмения си сайт сър Ричард.

#Ричард Брансън #Григор Димитров #Брекзит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници