БДЖ пуска в продажба билетите за празниците

БДЖ пуска в продажба билетите за празниците
Източник: БДЖ
A A+ A++ A

За клиентите, които предвиждат да пътуват с влак по време на Коледните и Новогодишните празници, от 12-и декември (понеделник) „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД са пуснати в предварителна продажба на билети за всички бързи влакове, информират от националния превозвач, предаде 24 часа.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но съществува практиката този срок да се удължава, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди. По този начин „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак в срок от 22 дни преди самото пътуване.

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места, която железопътният превозвач стартира, ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната през периода от 12-и декември 2016 г. до 2-и януари 2017 г. За празничните дни по повод Коледа и Нова Година, „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД предвижда да осигури и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.

#БДЖ #Коледните #Новогодишните празници

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »