Мераклия посегна на баба край Разград. Внучето й я спасява

Мераклия посегна на баба край Разград. Внучето й я спасява
Източник: Перничани
A A+ A++ A

Окръжният съд в Разград потвърди ефективна присъда за 57-годишен, неуспял да насили съселянка заради намесата на внучето й. Момченцето откликнало на виковете на баба си и се развикало срещу натрапника, крещейки че ще каже на татко си. Притиснат от съпротивата на жената и намесата на детето, насилникът си обул панталоните и си тръгнал, смятайки че ще му се размине, пише Труд.

През нощта на 3 юли т.г. пияният С.А. бил подгонен от мъжки мераци и решил да ги задоволи със своя съселянка, в чието семейство гостувал често. Знаел, че мъжът й ще излезе през нощта да бие тъпана преди предстоящия празник и тя ще остане беззащитна.

Натрапникът нахлул в къщата и се наместил в леглото на жената, будейки я с думите, че иска да правят секс. Жената се развикала и го заблъскала, успяла да се измъкне и хукнала, но гостът извадил нож и я принудил да спре. Съборил я на леглото и легнал отгоре й, но домакинята се развикала още повече, плачейки и молейки. Виковете разбудили внучето й, което още нямало 14 години. Момченцето хукнало да спасява баба си и на свой ред засипало със заплахи и викове насилника. Той се видял принуден да се откаже.

Потърпевшата жена и семейството й не се обадили веднага на полицията. Били притеснени и разтревожени. След дълго мислене, седем часа по-късно, жената подала сигнал в полицията. Натрапникът признал стореното, за да получи по-леко наказание. От полагащите му 6 години затвор, били приспаднати 1/3 и така наказанието станало 4 години зад решетките. Съдът постановил той да плати и 7000 лева неимуществени вреди на нападнатата жена.

Наказанието се видяло твърде голямо на С.А. и той го обжалвал в Окръжния съд в Разград. Посочил, че няма работа и доходи, здравето му било разклатено. Мъжът бил многократно осъждан. Посягал на жени и преди. Последната му присъда била от 15 години и той е изтърпял през 2005 г. Сега влиза отново в затвора, при първоначален строг режим, тъй като присъдата е потвърдена и окончателна.

#Разград #С.А.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"