Бареков дарява субсидията на ББЦ за нуждаещите се от Хитрино

Бареков дарява субсидията на ББЦ за нуждаещите се от Хитрино
Източник: План Б
A A+ A++ A

Евродепутатът Николай Бареков ще дари цялата партийна субсидия, която Министерство на финансите ще преведе на ПП "България без цензура" в края на декември, в помощ на хората в Хитрино, информираха от пресцентъра на ББЦ, предаде 24 часа.

В свой пост във Фейсбук той призова и останалите партийни лидери да направят същото: Не мога да отида в Хитрино - цивилен съм и няма кой да ме пусне там. А и в момента там е място само за експерти и професионалисти. Предполагам, че Борисов е в Хитрино в статута си на пожарникар, защото министър-председателят, дори в оставка, няма право да присъства на място, където е забранено за цивилни лица и където има опасност за живота му.

Но мога да направя друго. Ще дарим цялата сума от партийната субсидия, която Министерство на финансите трябва да преведе на ББЦ сега, в края на декември, в помощ на хората от Хитрино. Призовавам и останалите партийни лидери да направят същото. ББЦ не е от богатите партии. Но ако ГЕРБ например последват примера ми, ще има достатъчно средства за построяване на нови къщи на пострадалите хора. Това е реален шанс да помогнем, колеги

#Хитрино #Николай Бареков #ББЦ #субсидия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »