Чакат експертиза за семейството от Куклен

Чакат експертиза за семейството от Куклен
Източник: БНТ
A A+ A++ A

Трима души бяха намерени мъртви в дома им в град Куклен. Телата на семейство Боруджиеви – майка на 81 години синът ѝ и дъщеря ѝ - на 52 и 50 години, са открити от представители на общината, след като от социалната трапезария подали сигнал, че възрастната жена не е взимала храна два дни, предаде БНТ.

От полицията в Пловдив съобщиха, че по телата няма следи от насилие и най-вероятно тримата са починали по-различно време през последните дни. Експертиза ще покаже в какъв период се е случило това. Години наред майката се грижела сама за сина и дъщеря си, които имали психични проблеми. Според съседи, семейството отдавна се е нуждаело от помощ.

От община Куклен обясниха, че са осигурили на семейството бойлер, легла и храна, както и че домът им е бил обезпаразитен от специализирана фирма. Според дирекцията за социално подпомагане „Родопи”, и синът и майката категорично са отказали социален асистент или да живеят на друго място.

От Прокуратурата проверяват всички версии за смъртта на семейството. По случая са назначени съдебно-медицинска и химическа експертизи.

#Куклен #Пловдив #прокуратурата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"