Цвети Стоянова пусна селфи от почивката в Дубай

Цвети Стоянова пусна селфи от почивката в Дубай
Източник: Нова телевизия
A A+ A++ A

Грацията Цветелина Стоянова събира слънчев загар в Дубай. Чаровната красавица, за която цяла България месеци наред се молеще след неуспешния й опит за самоубийство - явно вече се чувства все по добре. Страхотна новина за всички хора, които вярваха, че крехката софиянка пак ще се завърне към нормалния начин на живот и ще изпитва удоволствие от това, предаде Sporta.bg.

Вчера Sporta.bg Ви информира, че Цвети лети за ОАЕ в компанията на своята добра приятелка - гимнастичката Мария Матева. Именно спортен ангажимент на Матева в Дубай е основната причина двете да съберат багажите и да потеглят към екзотичната дестинация.

Цвети пусна снимка от плаж на фона на 7-звездния хотел "Бурж Ал Араб", който е топзабележителността в региона. Изборът на розов бански кореспондира с настроението на Стоянова

На фотоса личи, че прелестната гимнастичка кара лежерна почивка, от която със сигурност има нужда. Под поста й в Инстаграм заваляха одобрителни коментари от фенове на грацията. Публикацията скоропостижно събра няколко хиляди харесвания.

 

#Цветелина Стоянова #Дубай #ОАЕ #Инстаграм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай