Избраха Крисия за песента на концерт-прожекцията на "Замръзналото кралство"

Избраха Крисия за песента на концерт-прожекцията на "Замръзналото кралство"
Източник: www.dailypress.bg
A A+ A++ A

По специалната покана на "Disney Concerts"  на 21 декември в зала 1 на НДК Крисия ще бъде гост – артист в прожекция на приказната анимация "Замръзналото кралство" с музика на живо. Точно на финала на филмчето, малката ни талантлива певица ще изпее „Let it go“ заедно със симфоничния оркестър, предаде Нова тв.

„Имаме традиция във всяка държава на края на прожекцията популярен изпълнител да изпее „Let it go“ в оригинал. Моментът е винаги много вълнуващ и емоционален. За шоуто в България избрахме Крисия, заради гласовите й възможности и приликата й с Елза“ – заяви Сузи Сайтър, основен диригент на Disney Concerts.

По време на събитието в зала 1 на НДК всеки момент от филма ще оживее на големия екран под съпровода на първокласен симфоничен оркестър и хор, изпълняващ песните и озвучаващ на живо през цялото време. Планирана е само една прожекция - на 21 декември. 

Освен „Let It Go“ („Слагам край“), българската публика ще има удоволствието да чуе и хитовете „Do You Want To Build A Snowman?“ („Искаш ли да си направим снежен човек?“) and „Love Is An Open Door“ („Любовта е отворена врата“), представени на живо от професионални музиканти. 

Събитието се реализира от "Disney Concerts" и "Keen Acts" – агенцията, която осъществи "Кръсникът Livе" миналата година. Деца до 4 години могат присъстват без билет, но те нямат запазено седящо място. Едно дете до 4 години може да присъства безплатно само и единствено придружено от родител. По време на шоуто детето трябва да е седнало в родител, за да не пречи на останалите зрители.

„Замръзналото кралство“ е най-касовият филм на "Дисни" за всички времена, с приходи над 1 милиард долара приходи по света, приет с безкраен възторг от критиката и публиката, носител на два "Оскара",  Награда на британската академия и "Златен глобус". Само в България 230 000 души са го гледали в киносалоните, превръщайки го в най-успешния филм на "Дисни" у нас до момента.

#Крисия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"