Пит губи попечителство. Пакс и Мадокс се отказаха от него

Пит губи попечителство. Пакс и Мадокс се отказаха от него
Източник: Woman.bg
A A+ A++ A

Най-големите синове на Брад Пит отказват да се срещат с него и напускат срещите, които по право актьорът има с децата си, пише БГНЕС.

Актьорът се раздели със съпругата си Анджелина Джоли през септември, след като тя подаде документи за развод. Причина за раздялата им е била конфликт между него и най-големия син на двойката – осиновения Мадокс.

По време на последната среща на Пит с децата му Мадокс и по-малкия му брат Пакс са си тръгнали и са отказали да посещават следващите им виждания, пишат медиите. Според друг източници документ от съдебния процес по попечителството на децата двете момчета може да откажат да се срещат с актьора.

В същото време Джоли се е свързала с адвокатите на Пит с искане той да се свърже с друг професионалист, който да помогне за справянето с травмата от конфликта между актьора и доведения му син. Още през септември двойката се споразумя да посещава семеен терапевт.

По-рано тази седмица американски съдия отхвърли молбата на актьора да се запазят в тайна детайлите от споразумението за попечителство. В молбата си той настоява да се засекретят документите от бракоразводното дело, за да бъдат защитени децата. 

#Брад Пит #Анджелина Джоли

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници