Цар Киро ще се мести в Пловдив. Довършват новата му къща

Цар Киро ще се мести в Пловдив. Довършват новата му къща
Източник: БНР
A A+ A++ A

Кирил Рашков скоро ще е новодомец, но дали в затвора или в луксозната сграда на пететажния си хотел в центъра на Пловдив, още не е ясно, предаде БНТ.

Получил присъда от две години в Специализирания съд, в момента ромският бос, титулуван за цар, обжалва наказанието си в Апелативния специализиран съд. От първоначалните четири обвинения към него остана само това за притежание на живак. В това време около хотела му, чието предназначение миналата година бе променено в жилищна сграда, кипи оживена работа. Работници чистят графитите от бялата фасада, на мястото на временната телена ограда пред входа сега има остъклена дограма, прекарани са кабели за интернет и телевизия, личи по всичко, че фамилията готви в скоро време пренасяне. Това ще ги постави в суперцентъра на Пловдив.

В съда още върви делото, свързано с предишния ремонт на сградата преди две години, прекъснат заради ареста на Рашков. Тогава работниците, наети от него, изхвърляха строителните боклуци директно в двора на съседите. На сигнала се бяха отзовали двама журналисти, които бяха атакувани и вербално, и физически от ромския цар. Това дело срещу него е за хулиганство при опасен рецидив.

#Пловдив #Кирил Рашков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »