Тестват Пит за наркотици

Тестват Пит за наркотици
Източник: NewsInTheCity.bg
A A+ A++ A

Според съдебни документи, Джоли е получила временно пълно попечителство над децата си. Баща им Брад Пит ще прави "терапевтични посещения на децата". Срещите ще зависят от мнението на семейния терапевт, който ще взима предвид интересите на децата, най-вече дали те искат да се виждат с баща си, предаде Кросс. 

Съдията е задължил Брад Пит да дава изненадващи проби за наркотици и алкохол, както и да участва в индивидуални и групови терапевтични сесии. Досега той правеше това само доброволно. През наближаващите коледни празници Брад Пит може и да не види децата, ако те не пожелаят това.

Споразумението за попечителство не е в интерес на Брад Пит, защото той не е виждал децата си без присъствието на терепевт от свадата с Мадокс в частния им самолет през септември. След седмици разследване ФБР сне обвиненията в насилие срещу актьора, но Анджелина Джоли още му няма доверие. Двамата актьори имат шест деца, на възраст от осем до 15 години. Три от тях са осиновени.

Анджелина Джоли подаде документите за развод на 19 септември след инцидента в самолета с най-големия им син Мадокс. Двойката има връзка от 2005 г., но сключи брак чак през 2014 г.

#Брад Пит #Анджелина Джоли #Мадокс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"