Нова версия за смъртта на българската студентка в Ню Йорк

Нова версия за смъртта на българската студентка в Ню Йорк
Нова телевизия
A A+ A++ A

Българска студентка беше намерена мъртва в Ню Йорк. Предполага се, че 20-годишното момиче е станало жертва на катастрофа, а виновникът е избягал. Полицията работи по няколко версии за смъртта й, предаде Нова тв.

Една от тях е, че не става въпрос за катастрофа, а за убийство, което е станало някъде другаде. Вероятно също е причинено от катастрофа, но тялото е било преместено или изхвърлено на магистралата, където е намерено.

В петък вечерта за последно Стефани е видяна да влиза в общежитието, където живее нейният приятел - 19-годишен испанец. Около 2.00 часа през нощта нейна приятелка получава странни SMS-и от българката, в които тя казва, че иска да се поразходи и ще отиде да си купи сладолед.

Родителите и полицията подозират, че съобщенията са изпратени от човека, който я е убил. Телефонът й е открит на няколко пресечки от мястото, където е открито тялото.

Какво точни се е случило със Стефани тепърва ще се установява. Очаква се пресконференция от кмета и шефа на полицията.

Според съдебните лекари смъртта е настъпила вследствие на силен страничен удар в областта на главата. Момичето е починало от сериозен кръвоизлив.

#Българска студентка #убийство #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »