Максим Бехар преизбран в Борда на форума на бизнес лидерите

Максим Бехар преизбран в Борда на форума на бизнес лидерите
Максим Бехар е преизбран за нов мандат в борда на БФБЛ. Снимка: M3 Communications Group, Inc
A A+ A++ A

Максим Бехар бе избран за нов, пореден мандат в Борда на Българския форум на бизнес лидерите на редовното годишно общо събрание на Форума.

Максим Бехар бе два последователни мандата председател на Българския форум на бизнес лидерите (2001–2007) и един мандат заместник-председател (2009–2012). Той има основен принос в изграждането на Форума като водеща организация в сферата на корпоративната социална отговорност в България и в създаването на Стандарта за бизнес етика.

Бехар е собственик и управител на M3 Communications Group, Inc., водеща компания за връзки с обществеността, и участва в управителни съвети на други влиятелни организации, между които Атлантическият клуб в България и Българската асоциация на PR агенциите. От началото на 2012 година Максим Бехар управлява и офиса на американската PR корпорация Hill+Knowlton Strategies в Прага.

Генералният директор на „Хюлет-Пакард България" Ираван Хира и управителят на „TNT България" Иван Василев са новите лица в Борда на Българския форум на бизнес лидерите, а Зоя Паунова, изпълнителен директор на „Астра-Зенека България", е новият заместник-председател. За тази позиция тя бе предложена от Максим Бехар.

Българският форум на бизнес лидерите е най-голямата бизнес организация в България, насочена към поощряване на корпоративната социална отговорност. Чрез Стандарта за бизнес етика, създаден от Форума преди десет години и връчен лично на Принц Чарлз през 2003 година, близо 1500 компании от цялата страна са се ангажирали да спазват правилата на бизнес етиката като основен елемент от тяхната фирмена политика. Близо 150 компании членуват във Форума сега.

#Максим Бехар #Български форум на бизнес лидерите #БФБЛ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Инбет Казино